En snabbis

Tänkte bara klämma in ett litet inlägg såhär på morgonkvisten. Ska precis iväg till skolan. Idag är det prov och sen får vi lov att klippa och färga varandras hår. Kul kul. :D Så idag kommer jag komma hem med en ny frisyr igen.

Igår var jag hemma hos Alekandra i min klass tillsammans med Christina och satte i löshår på Alex. Det tog nog lite längre tid än vad det ska göra, men det kan bero på vår otroliga oseriöshet som uppstod varje gång jag skulle försöka förhöra till provet. Men men, bilder på alek hår kommer sen.

Måste springa nu.

Puss och kra //Frisessa


När tiden bara försvinner..


Och dagarna bara rullar fram. Snart är det mitten av december och jag tror inte att jag själv riktigt hinner med. Idag har vi gjort diverse olika saker i skolan. Vi har t.ex. haft lite genomgång inför provet som vi ska ha på fredag. Det innefattar alla prov vi har haft denna terminen. Dom flesta är minst sagt lite nervösa (där är jag själv inräknad också.) Vi har även börjat skissa så smått på hur våra "kort afton" frisyrer  på våra dockor ska se ut. Vi var några stycken idag som började bleka håret på dockorna. Så nu står ddär ett antal pissgula dockor nere i källaren på skolan. Haha.

Nästa fredag är det jullov. Ska både bli tråkigt och skönt. Självklart är det skönt med lite ledighet så att man kan vila upp sig lite. Men samtidigt börjar man komma in i det här med kunderna, så nu vill man inte riktigt sluta. Jag älskar det verkligen. Men det är ju faktiskt 1 ½ vecka kvar. Så då är det bara att ta vara på den tiden!.



Tänkte bara lägga in ett julerbjudande från L'Oréal som vi nu har på SKULT salongen som även kan köpas av oss elever.
Valfritt schampo i expertserien
Valfri inpackning i expertserien
Valfri stylingprodukt från Tec serien
 
 
Alltihopa för endast 349 kr!!!!
Kom gärna in på salongenoch fråga om råd eller för att boka tid.


Platinablond

Vad säger ni?

Jag funderar starkt på såhär ljust hår som ska gå åt det askiga hållet precis som Carolina Gynnings hår gör på detta fotot. 
 
Mitt hår just nu. Fast det ser faktiskt lite ljusare ut på bilden än vad det verkligen är.


Så vad sägs? Hade det varit snyggt?

It's time to speed things up

De två senaste veckorna har varit en hektisk tid. Vi började ta emot kunder förra måndagen i skolan och efter det har tiden bara sprungit iväg. Jag har tänkt varje dag när jag har kommit hem att jag ska skriva lite i bloggen, men det slutar alltid med att jag kommer på det igen precis när det är dags att gå och lägga sig.

Iallafall, kundmottagningen har börjat och det är riktigt roligt, stressigt men roligt. Att vi verkligen är så duktiga och har kommit så långt som vi verkligen har är helt otroligt och förvånar nog oss alla.

Idag ligger jag tyvärr hemma och är sjuk. Vaknade med en galen migrän imorse och sen har det inte riktigt avtagit på hela dagen. Men men, det är bara att pipla alvedon och dricka mycket för imorgon är det kunder igen. Jag är dock assistent hela dagen men det verkar som att det är många som är sjuka i skolan så det kanske blir att man får ta en kund ändå.

Glöm inte att boka tider hos oss tjejer. Allihopa är verkligen galet duktiga!


//Frisessa

RSS 2.0