Bilder från L'Oreals visning

Då kommer äntligen dom efterlängtade bilderna.

Alla frisörerna

           

 Modellerna när dom var klara

           


Jag och Alexandra var glada över att nästan sitta på första raden


Kunderna börjar flöda in

Idag har det varit fullt upp i salongen, ja det må jag säga. Vi elever har nämligen haft kunder idag. Och inte vilka kunder som helst utan våra vänner och familjen. Jag har färgat lite ljusa guldig slingor på Hanna och min vän Petra blev klippt av Sulaf, dom blev riktigt snygga båda två.
Många andra klippte, färgade och permanentade också och alla blev otroligt snygga. Men det har varit en utamattande idag faktiskt. Så mycket spänning och nervositet i luften. På onsdag är det dags igen. Då ska jag klippa både mamma och syster.

Glöm som sagt inte att boka tid hos eleverna på www.skult.se

//Frisessa

    
Hanna med snygga slingor i håret                               Petra fin och färdig


Ett (volu)mini inlägg

Då kommer en dagens rekomendation. För alla som har lite problem med håret när ni ska ut och festa eller bara vill ha håret sådär lagom stort. Jag vet att man står där och tupperar och sprayar mer och mer hårspray.
Då skulle jag vilja rekomendera Volumini! Den är ungefär som Björn Axéns Volumaster fast den är ännu mindre. Perfekt både på långt och kort hår då man själv kan bestämma lättare hur mycket man vill "volumera". För super hållabarhet och mycket volym, börja att tuppera vid hårbotten. Sätt sedan Volumini ovanpå tupperingen och självklart lite spray ovanpå.

Volomini kan köpas på Skults salonger


Och glöm inte att boka tid för klippning hos oss studenter på SKULT Education.
Vi börjar ta emot kunder den 23 November. Salongen ligger på Lilla fiskaregatan i Lund
Klippning 99 kr!!!

//Frisessa

Nu börjas det på riktigt

Som jag skrev i det förra inlägget var det L'Oreal som hade visning i lördags. Dom lanserade och demonstrerade sin nya färg som kommer börja användas på många salonger. Det var frisörer som Toni & Guy i stockholm som var där och färgade och klippte uppe på scenen. Riktigt spännande faktiskt.

Alexandra har tagit många foton men jag har inte hunnit få dom än. Därimot har jag fin fina bilder på Den nya färgen Inoa. Snacka om att man är sugen på att komma igång nu efter denna insperationen!



Glöm inte att gå in på www.skult.se Klicka vidare på bokning och lilla fiskaregatan för att boka hos oss elever.
99 kr för klippning
250 eller 350 för färgning


//Frisessa

En liten snabbis

Sitter med Karina, Francisca och Christina på Espresso House och pluggar lite. Vi ska ha redovisning om 5 min i "Eget Företagande". Kan bli ganska trevligt. Idag har vi på förmiddagen klippt ökade längder. Jag har dock inte klippt än eftersom Christina klippte mig. Mycket fin fint. :D (kommer lite bilder sen)

På fredag blir det prov om Pivot Points klippsystem. Det börjar bli lite nervöst nu inför nästa vecka då vi tar emot vänner och familj för att göra lite behandlingar på dom.

I lördags var jag och Alexandra i klassen i Malmö på en visning som hölls av L'Oreal. Mycket spännande faktiskt. Man kände sig väldigt viktig när man satt där på första raden och såg alla modellerna. Dom blev både klippta och färgde uppe på scenen. Bilder kommer från detta också.

//Frisessa

Lovet kom och gick..

Efter en väldigt behövlig vecka med lov var det faktiskt skönt att komma tillbaka till skolan. Efter att ha fått otaliga mail av vår lärare hela veckan och fått veta vad som skulle hända denna och nästa vecka fick man lite panik och ville bara komma till skolan och få allt gjort.
Nu har vi varit tillbaka sen i måndags och det har varit mycket teori.

I måndags var L'oreál's färgtekniker hos oss och förklarade väldigt grundligt hela dagen om alla deras färger.
Tisdagen spenderades med Klippteknik i teori med Pivot Points system. Samt arbete med våra "egna salonger".
Idag har det varit lite roligare eftersom vi fick klippa lite på våra dockor. Man går lite upp i varv när man får ta fram sin sax och börja leka lite.
Det är ju först och främst därför man är där. :) Eftermiddagen bestod av lite mer teori om färg eftersom vi har ett ganska omfattande färgprov på fredag.

Som ni förstår är det fullt upp i skolan och det är därför jag varit dålig på att uppdatera. Och kanske för att jag har varit lite lat. Men det är slut på det nu. Full rulle både i skolan och på bloggen!

Det kommer snart mer bilder. Det lovar jag!


//Frisessa

RSS 2.0