Att slinga eller att inte slinga

Då var det snart helg igen. Själv jobbar man ju dock imorgon, och det är min sista dag på salong stråk då också. :( Känns jätte tråkigt. Blir kanske en klippning av mitt hår idag. Känns som att man får ta lite. Har ju ändå inte klippt mig sedan Oktober och jag är ändå frisör. Haha. Men så är det när håret är på utväxt. :P Blir kanske en slingning också. Jag vet inte än, kan inte bestämma mig. Håret mår ju så bra nu. Men färgen är så tråkig! Har faktiskt inte varken färgat eller slingat sedan Juni!!!! Så jag tycker att det kan jag få unna mig, bara lite skadar ju inte. (Väteperoxid-junkie)

Hanna och jag ligger inne med världens bästa förklaringar när det kommer till saker som vi inte vill göra.
Hannas förklaring till att inte diska:
-Jag har faktiskt hört att det kan vara farligt att diska när det är stormvarning!

Min förklaring till varför jag inte tränade
-Jag kom hem från jobb, och då stod Hanna och lagade mat så jag var tvungen att hjälpa till, sen åt jag för mycket för att träna så jag var tvungen att lägga mig i soffan. (Systers reaktion på detta uttalande var "fan vad du är slapp" hahaha)

Nä, dags att fixa och dona lite i salongen.

//Frisessa

Välkommen våren

Denna helgen som gått och idag har gett mig vårkänslor. Och det gäller säkert inte bara mig.
Än är det dock lite för kallt för att dra på sig skinnjackan. Men jag har iallafall använt mina converse i helgen med gott samvete.

Igårkväll var jag helt slut efter en fullspäckad dag. När jag la mig i soffan vid 18 kunde jag knappt röra mig mer. Jag bara låg där som en deg-klump. Men sen blev det att göra enchilladas med Hanna och dom blev väldigt väldigt goda.

Annars då... imorgon ska vi fira vår kollega Elin med middag någonstans. Får se vad det blir. Ska bli väldigt trevligt. Blir ju som en sista kväll med tjejerna för mig också, känns tråkigt. Men vi kommer ju säkert att ses i vimmlet på Malmös uteställen. Sen blir det garanterat någon fika eller några glas vin någon kväll. :)

Näää, om man skulle gå och köpa lite kaffe.

//Frisessa

Mot nya utmaningar

Det har varit lite torka här i bloggen, så det får jag väl ändra på tycker jag. Nu har jag och Hanna flyttat in (iaf ställt in alla lådor) i vår lägenhet. Det har varit fullt upp med detta. Dessutom har vi inte riktigt lyckats få igång vårt internet eftersom det ska vara så fruktansvärt klyddigt. Satt uppe ganska länge igår och försökte med det mesta för att till slut inse att nu behöver vi puk-koden för att överhuvudtaget kunna använda internetet. Kuuul. Men det har jag iallafall fixat idag på lunchen, puk-koden alltså. Så det ska nog kunna fixa sig.

Idag är det fredag och jag tror hela tiden att det är onsdag. Suzi sjunger på franska och vi undrar båda två om hon kommer prata med väggarna när jag inte är här. För så är det, jag ska tyvärr sluta på salongen av anledningar som jag inte vill ta här. Tycker att det är jätte tråkigt eftersom jag trivs så bra och har så härliga arbetskamrater. Men så är det ibland, livet går vidare och jag antar mig nya utmaningar. Man vet aldrig var jag hamnar. (Ikväll blir det nog dock soffan i lägenheten då jag aggressivt kommer försöka få igång mitt internet.)

Trevlig helg //Frisessa

RSS 2.0