Nöjda kunder och massa fixande

Denna veckan har det rullat på med kunder som vanligt. Själv har jag haft en herrklippning, en långhårsfärgning och en klippning. Är riktigt nöjd med alltihop och jag hoppas att kunderna var lika nöjda. Det verkade iallafall så.

Vi har även fixat med våra kort afton frisyrer på dockorna. Jag blev färdig i onsdags och det blev faktiskt bättre än föörväntat. Tyvärr har jag ingen bild på min docka. :( Men men. Sånt är livet.

Här är iallfall lite bilder från denna och förra veckan.

Christina pillar med sin kort afton frisyr på Viola

  En av våra lärare Fanny

 Just det, får ju inte glömma att jag är numera mörkhårig. OCH har långt hår.

Ett färgglatt inlägg

Efter ännu en hektiskt vecka i skolan är det nu helg igen. Idag när jag för en gångs skull faktiskt hade med mig kameran och tog bilder i skolan så glömde jag såklart kameran i salongen. Så det blir inga bilder fören på måndag. :(

Denna veckan har det som vanligt varit kunder hos oss elever. Tyvärr har det inte kommit igång helt igen efter julen. Men det kommer nog snart. Där är iallafall en del kunder.

Jag fick en fråga vad vi använder för färger. Och såhär är det. Våra vanliga färger heter Majirel och kommer från L'Oréal. Sedan har vi ättfärger som hetter Richesse och Hi:Richesse, även dom från L'Oréal. Blir med dessa färger oftas riktigt bra resultat. Självklart beror ju mycket på kundens utgångsläge. Men Vi gör alltid vårt bästa.

 

//Frisessa

Efter ett välförtjänt lov..

Då var det ett tag sedan man satt och skrev här på bloggen. Sitter i skolan och skriver ett arbete om psoriasis och andra hår och hud sjukdomar.

Skolan började förra veckan efter ett välbehövt jullov. Vi satte igång direkt med kunder igen så glöm inte att boka tid!
120 kr för en klipping.

Nu efter julen var både jag och många andra sugna på att förändra oss igen. Så det sattes igång att färga håret. Så nu är jag, tro det eller ej, mörkhårig. Det blev faktiskt riktigt bra. Vi har även satt igång på riktigt med våra kort afton frisyrer på dockorna. Ska bli riktigt kul.

Denna terminen kan jag nästan lova lite fler bilder och nu efter lovet tätare uppdatering på bloggen.

//Frisessa

RSS 2.0