Lycka i form av ett mail

Satt och sorterade på min mail tidigare idag när jag hittade ett mail som var skickat för ca 5 år sedan av en väldigt nära vän till mig. Denna tjejen har alltid stått mig nära och jag har alltid kunnat anförtro mig till henne. Även om vi inte pratat mycket känslor och så med varandra så vet jag att hon alltid finns där för mig och jag hoppas att hon vet att jag alltid kommer att finnas där för henne också.
Jag tänker inte citera något ur mailet men det var skrivet så fint och innerligt med verkliga känslor att det gjorde mig rörd, även om det var 5 år gammalt. Det är så kul med en del vänner. En del känner man bara ett kort tag av sitt liv, men det finns vissa speciella, ett fåtal, som man känner att man kommer att hålla kontakten med och vara nära vän med resten av sitt liv. Denna tjejen är verkligen det sistnämda.
Jag kan skratta mig lycklig som har så underbara vänner, en del jag kännt nästan hela livet och en del jag inte kännt fullt lika länge men som jag vet alltid kommer finnas där. Tack till er! Det är ni som håller ihop mig och gör mig hel.

Och ett stort tack till min underbara Cecilia (Cicci) som en gång för 5 år sedan satte sig ner och fomulerade detta underbara mail till mig! Jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag hoppas att du vet detta!

/Frisessa

Den är vår vår vår!!

Vi har fått lägenheten!! Wihoo. Det blir inflyttning den 1 mars för mig och Hanna i VÅR lägenhet på Dammfrivägen. Kommer bli riktigt niice. Lär ju se ut som ett världskrig under uppackningen men det får man ju ta.
Hanna började hyperventilera igår när hon insåg att det faktiskt bara var 5 veckor kvar till inflytt. Och till att hon flyttar hemmifrån vilket faktiskt är ett stort steg. Men hon har ju mig att luta sig tillbaka på så det är iaf bra.

Var även och tränade igår. Duktig Louise! Blev dock ganska sent eftersom jag och min kära syster tränade efter att hon slutade, vilket var ca 21.30. Började träna vid 22 och var hemma igen 23.30. Då skulle man duscha sen var det bara att däcka i soffan. (Det känns i magen idag) aj aj. Är dock imponerad över mig själv att jag klarade så pass mycket som jag faktiskt gjorde.

Snart dags att sluta för dagen.

/Frisessa

Dagens tips

Idag tänkte jag tipsa om en produkt till håret. Nämligen håroljan Orofluido.
Passar perfekt till lite tjockare hår, men funkar även till normaltjockt hår. Den gör håret otroligt lent, mjukt och följsamt. Ger en lyster och glans till håret som jag aldrig tidigare sett utan att göra håret "flottigt". Perfekt nu i kylan när håret ofta blir lite trött och livlöst. Den gör även håret lite rakare om man t.ex har lockar eller självfall.
En klar favorit både hos kunder och frisörer här på salongen.


Kan köpas hos oss på Stråk för 279 kr.

Lägenhetsvisning!

På fredag ska jag och Hanna på lägenhetsvisning på Dammfrivägen. Hoppas att den är fin fin. Hade varit så bra. Det är en 3:a på 76 kv2m. Men men, det är ju bara en visning, inte ens säkert att vi får den, och om vi får den är det ju inte ens säkert att vi vill ha den. Haha. Vi får se på fredag.

Ledig igår, dagen spenderades i Höllviken för att sedan åka in till mobilia och "shoppa". Trots att man hade ett jävligt nice presentkort i högsta hugg så hittade jag såklart ingenting. Vaför är det alltid så när man väl har pengar?

Fick även reda på att lilla barnet som ligger i Emmas mage som jag ska bli faster till är en liten pojke. Ska bli så otroligt kul. Hittade en sjuuuukt cool jacka till honom på HM igår. Får se om jag köper den lite såhär i förväg. Blir ju kanske lite varmt för honom att ha den när han föds eftersom han beräknas komma i Juni. Men till hösten kanske. Så det får bli en lite större storlek. :)
Vill iallafall passa på att gratulera än en gång till Kennie och Emma (dom blivande föräldrarna.) Som jag har sagt många gånger, ni kommer iallafall aldrig ha problem att få barnpassning. :) Älskar er båda!

Nu jävlar ska det bli långt!

Och det är då mitt hår jag pratar om. Har beställt löshår på clips. Fördelen med clips är ju att man kan variera mellan långt och kort om man vill det. Blir lite substitut medans mitt hår växer ut.
Och jag vet att det är jätte många som säger att jag passar bra i det korta, men jag vet inte. Det är inte riktigt jag. Så jag ska låta det växa ut så får vi se vad det blir sen.

                         

pliiiiz, ge mig en lägenhet!

Som nog de flesta förstått så är jag för tillfället "bostadslös", men på jakt efter en lägenhet. Till min hjälp har jag min framtida roomie Hanna. Sökandet börjar ge resultat och förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan vi hittar något som passar, gärna med två stora walk in closet, nyrenoverad, och med gigantisk balkong (ja men lite får man väl drömma?.)
Mitt största problem just nu är dock att jag har ju alla mina saker på lite olika ställen men framförallt hos min kära mamma. Så det blir massa farande fram och tillbaka för att hämta saker, lämna smutstvätt och fixa och dona.
Men som salgt, det löser sig förhoppningsvis snart.


Gardroberna som jag tänkte på får gärna se ut som denna. ("Carries" i "Sex and the City")

GE MIG DEN!!

Keeping up the good work

Titta, det kommer ett inlägg till! Då sitter man här på jobb igen. Kände mig inte direkt pepp när jag kom hit för 30 min sen och insåg att schemat var helt tomt. Men det bättrade sig när jag redan efter 15 min hade två kunder inbokade. Kan nog bli en bra dag ändå trots tröttheten som smyger sig på.

Känns ändå ganska skönt när man tittar ut och ser att snön har börjat smälta bort. Kan det vara så att våren kommer tidigare detta året än förra? Jag kan ju bara hoppas.

Just det, skulle ju gå och köpa träningskort och gå och träna igår. Det förstnämnda blev iallafall gjort. Kom in på 24seven i Lund centrum och tittade mig runt. Gick till receptionen och efter lite blankett ifyllande fick jag mitt kort. När jag sen skulle gå in och träna så gick jag inte mer än två steg in i träningslokalen innan jag jag insåg att alla maskiner var totalt upptagna och massor med folk stog och väntade. Jag vände på klacken och bestämde mig för att det var nog ingen idé att träna 18.15 en vardag mitt i Lund. Tror att jag gör som min kära syster istället och tränar runt 22-23 på kvällen istället. Då behöver man ju iaf inte känna sig som en flodhäst i jämförelse med alla andra på gymmet. (Och ja, 90 % av dom som träna i Lund var snygga och vältränade studenter.)

Nä, nu får jag tacka för mig för tillfället, ska ta på mitt förkläde och förbereda mig för dagens första kund.

/Frisessa

Värst vad det ska vara svårt..

Ja, jag förstår inte hur svårt det kan vara för mig att vara aktiv här på min blogg. Tydligen är det jätte svårt.
Men nu ska jag verkligen försöka... (ja, jag sa det innan också, och gången innan det, men nu jävlar!)

Sitter nu själv i salongen då min kollega har opererat sin fot idag. Förhoppningsvis gick operationen bra. (Tänker på dig Suzi)

Nu har jag även bestämt mig för att börja träna igen. Imorgon blir det inköp av träningskort på 24seven. Nu ska
julkilona (från förra året) bort! Till min hjälp har jag Hanna som ska försöka få mig att älska träning, lycka till säger jag. Men vi får väl se. Måste ju vara redo för beach '11 om det nu blir en utlandssemester. :)

Då var det 40 min kvar till nästa kund kommer. Ska försöka uthärda detta genom att städa lite till i salongen.

Uppdatering kommer..... förhoppningsvis.

//Frisessa

RSS 2.0